Varför träna?

Träning ger energi
Studier visar att människan i och med dagens stillasittande arbeten och all stress som dagens samhälle bidrar med mår allt sämre. Fysisk träning motverkar inte bara fysiska krämpor utan avlastar kroppen även mentalt.

Det är aldrig för sent att börja träna! Minska inte bara riskerna för olika sjukdomar, du kommer att må bättre och få ökad livskvalitet också. Så varför inte prova redan idag på Danviks hälsoforum!

Otränad är ineffektiv på jobbet
En otränad person utnyttjar bara 20-25% av sin arbetskapacitet under en arbetsdag. En person som däremot motionerar regelbundet utnyttjar upp till 50%!

Personer som tränar och rör på sig blir både friskare lugnare och effektivare på jobbet. Studier visar dessutom att sjukfrånvaro minskar drastiskt på företag som satsar på friskvård, en investering som spar pengar i båda led. Med andra ord är det väl investerade pengar.

Friskvårg & företag = Lönande affär
Insatsen för friskvård kan gärna ses i relation till de summor som årligen investeras för att på olika sätt effektivisera och rationalisera arbetet i företag och organisationer.

Kan vi hjälpa ert företag? Kontakta oss för mer information och offert.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s